Някой да разпознава сива 166-ца СА 4922 НА ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениекъде ги виждате тия алфи в тази мъгла)
155 1.8 8v SUPER MY95
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
Само една 147чка видях като се прибирах наобратно.... 1.9 16в
---------- Post added at 18:01 ---------- Previous post was at 17:58 ----------
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениекъде ги виждате тия алфи в тази мъгла
Comment
-
Да, аз, спрях на ЕКО-то, след Черни Връх....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеДа, аз, спрях на ЕКО-то, след Драгалевско....
Comment
-
Черно GT 7447 - леко нетърпелив ляв завой пред стадион Васил Левски, пред който пресичах като пешеходец тази вечер на зелен светофар, с максималната скорост, която позволяваше 12-сантиметровият ми ток.
Малко търпение, младежо.. Не вреди.Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 00:12.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЧерно GT 7447 - леко нетърпелив ляв завой пред стадион Васил Левски, пред който пресичах като пешеходец тази вечер на зелен светофар, с максималната скорост, която позволяваше 12-сантиметровият ми ток.
Малко търпение, младежо.. Не вреди.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЧерно GT 7447 - леко нетърпелив ляв завой пред стадион Васил Левски, пред който пресичах като пешеходец тази вечер на зелен светофар, с максималната скорост, която позволяваше 12-сантиметровият ми ток.
Малко търпение, младежо.. Не вреди.'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение12-ка токчета ...некои и толкоз не могат да извадят.Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение... 12-сантиметровият ми ток.
Сутринта на светофара на бул.В.Левски пред математическата гимназия, бяла жулиета с черен таван и най-най-най-любимите ми джантиДа не се чуди шофера що съм го зяпала така влюбено
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
Сутринта на светофара на бул.В.Левски пред математическата гимназия, бяла жулиета с черен таван и най-най-най-любимите ми джантиДа не се чуди шофера що съм го зяпала така влюбено
Това ли е ключа към женското сърце ? Бяла жужа с черен таван ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
Comment